Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

VÅRA 5 MEST LÄSTA BLOGGINLÄGG

 

VAD BETYDER 18K GULDPLÄTERING? 

Gör vi guldpläteringar? Det korta svaret på den frågan är ”nej”. Guldpläterade smycken håller inte för en längre tid – dessutom är produktionen inte särskilt hållbar. Och hållbarhet är viktigt för oss.3 TIPS FÖR ATT FÅ AV EN FÖR LITEN RING

Alla har vi väl någon gång trätt på en ring som sekunden senare varit stört omöjlig att få av sig? När det händer – prova något av dessa 3 tips!HUR TIGHT SKA EN RING SITTA?

På tal om orubbliga ringar… Hur hårt eller löst ska egentligen en ring sitta? Så här tycker vi!   ÖRHÄNGEN ATT SOVA I

Hur funkar det att sova med MNOP´s bästsäljare Minihuggies, Ear Jackets och Ear Climbers? Vi gjorde ett högst ovetenskapligt test!VAD ÄR STERLING SILVER?

Äkta silver, Sterling silver, 925 silver, 830 silver… Begreppen kan vara en aning förvirrande. Vi reder ut! Vill du läsa mer? 


MNOP JEWELRY 

Det lilla företaget med de stora visionerna 

Jag heter Magdalena Nehm och det är jag som driver MNOP Jewelry, ett litet smyckesföretag mitt på landsbygden i Norra Småland. Det bästa jag vet är att designa smycken som man aldrig vill ta av sig! På MNOP Jewelry tillverkar vi handgjorda cirkulära smycken i återvunnet guld och silver. Smycken som gör det enkelt för att konsumera hållbart. Vårt mål är att förändra smyckesbranschen och göra världen grönare – ett smycke i taget.