Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

Förlovningsringar & Vigselringar

Unika handgjorda förlovnings- och vigselringar för dam och herr av återvunnet silver och 18K guld. Hos MNOP Jewelry hittar du allt från tidlösa klassiska släta ringar, hamrade förlovningsringar, tunna och breda vigselringar till ringar med diamanter. Flera av ringarna finns i matchande design för han och henne. Ringarna tillverkas i vår smedja i Småland och vi använder endast återvunna metaller och återvunna diamanter i produktionen. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller speciella önskemål.

FRÅGOR OCH SVAR OM FÖRLOVNINGSRINGAR

Ringmått

39 kr

Specialbeställning förlovningsring

Hittar du inte det du söker? Eller skulle du vilja byta ut diamanten eller ringskenan på våra modeller? Det går finfint. Vi älskar att göra specialbeställningar. Kontakta oss här


Får man komma och prova?

Det går finfint. Vi tar emot bokade besök i vår verkstad. Den ligger på landet i norra Småland, mellan Tranås och Gränna. Kontakta oss för att boka en tid. 


Vad händer om ringen inte passar?

Är din ring utan gravyr och inte en specialbeställning har du 30 dagars returrätt. Då är det bara att skicka tillbaka ringen och beställa en ny. Andra ringar kan vi storleksändra mot en avgift på några hundralappar. För alla diamant och guldringar ingår det en storleksändring inom 3 månader från att du fått dina ring. 


Vigselringar i silver

Vigselringar i silver har blivit ett allt vanligare alternativ till de klassiska guldringarna och vi på MNOP Jewelry förstår varför. Värt att tänka på är att silver är en mycket mjukare metall än 18k guld och slits därför fortare än guld, särskilt när den används som vigselring. Har du en vigselring i silver, ta av den på gymmet, när du jobbar i trädgården och andra liknande aktiviteter.