Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

BEKVÄMA SOVA-ÖRHÄNGEN

Örhängen så sköna att du kan ha dem under hörselkåpor, headset och hjälmar. Örhängena har platt baksida med skruv, eller andra lösningar som tar bort den irriterande pinnen som stick ut bakåt på vanliga örhängen. 

 Här hittar du en kollektion av unika smycken som är designade för att ge dig en bekväm sömn, så att du aldrig behöver ta av dig dem. . Vi är stolta över att säga att  våra smycken är handgjorda i Sverige av hantverkare som använder enbart återvunnet guld och silver.

Vi tror på hållbarhet och ansvarsfull konsumtion, och det är därför vi har valt att använda endast återvunnet material för att skapa våra smycken. 

Vi har ett brett utbud av örhängen i olika former och storlekar för att passa alla smaker och preferenser. Våra smycken är lämpliga för att sova i, eftersom de är tillverkade i mjuka och bekväma design som inte orsakar någon irritation eller obehag under natten.

Bläddra igenom vår samling och hitta din favorit. Vi är säkra på att du kommer att hitta något som passar din stil och budget. Alla våra smycken levereras i en miljövänlig förpackning, och vi erbjuder också gratis frakt!

Upptäck vårt sortiment av "SOVA-ÖRHÄNGEN" och beställ din favorit idag för att få en god natts sömn samtidigt som du stödjer hållbar konsumtion och lokalt hantverk i Sverige.