Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

Om oss

*


Livet är mer än att oroa sig för hur man ser ut, eller hur? 😉 (Som till exempel familj, roliga hobbies – eller att erövra världen!) Målet för oss är därför att skapa smycken som du kan ta på dig – och sedan inte ägna dem någon mer tanke. 

Smycken får emellertid GÄRNA vara en guldkant i tillvaron – så länge det sker på ett hållbart sätt. 

Och DET är vad MNOP helt och hållet handlar om👊🤩

Vad?

MNOP Jewelry gör lugna lätta smycken i återvunnet guld och återvunnet silver med stort miljöfokus. Både kollektioner för vardag, men även vigsel och förlovning. Jag älskar att designa en vigselring speciellt för dig, så att du kan få den ring du alltid drömt om! (Psst. Vi har återvunna diamanter i lager!)

Våra smycken är ett uttryck för lugn och fokusering. Som gör dig stark, stolt och målmedveten. Efter du tagit på dig dina kläder och smycken på morgonen skall du inte behöva ge dem en enda tanke på resten av dagen för du vet att du är välklädd och utstrålar kompetens! Det bästa smycket är det man kan ha på sig dygnet runt och sova i. Smycken ska vara enkelt!

Varför?

MNOP finns till med visionen att det ska vara enklare att konsumera hållbart. Vad är meningen med att vara miljömedveten om man måste stånga sig blodig för att hitta produkter man kan köpa och använda med gott samvete? Att man ska kunna sätta guldkant och den lilla extra lyxen i livet utan ett stort klimat- eller miljöavtryck. Därför jobbar vi stenhårt med hållbarhet och fokus på cirkulär ekonomi. I smyckena använder vi återvunnet guld och återvunnet silver och strävar efter att så mycket som mjöligt av ädelstenarna, förpackningarna, kontorselektroniken och allt annat runt om skall vara återvunnet, återanvänt och hållbart.

Så hjälp oss göra vår planet grönare, ett smycke i taget!

Vem?

Vi är ett litet härligt team på MNOP. Tre personer som jobbar på  på MNOP. Magdalena, grundaren, Lina som är vår guldsmed, och Janneke som jobbar med orderpack och produktion. 

Jag, Magdalena, ägare och designerar alla smycken i MNOP Jewelry heter Magdalena Nehm. Jag är en malmöit som blivit lantis och bor med mina man och barn på släktgården i norra Småland mellan Tranås och Gränna. Jag har bakgrund som designer och produktutvecklare inom klädbranschen men hoppade av den banan för att få möjlighet att driva mitt företag som jag kan stå för fullt ut. Både vad gäller miljö och etik. 
Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete

Följ oss på
instagram  @mnopjewelry 
Facebook https://www.facebook.com/mnopjewelry/


Vad betyder MNOP Jewelry?

De första två bokstäverna I MNOP står för Magdalena Nehm. Och de två andra bokstäverna har lite olika förklaringar:

  1. Efter MN kommer OP. Alltså är bokstäverna OP bara en fortsättning på alfabetet. Snyggt och enkelt! 
  2. OP beskrivs inom klassisk musik som ”stort verk”. Då är det ju lite roligt att MNOP har betydelsen ”Magdalenas stora verk” snarare än fyra bokstäver i alfabetet. 
  3. OP är också, inom tv-spelsvärlden, en förkortning för ”over powered” –  ett uttryck för att beskriva någon som är väldigt bra på spelet.  

Intervjuer:


Läs intervju med mig här av Liselott Lundström på Fair Living  http://bit.ly/MNOPFairLiving

Lyssna på radiointervju med mig här från Hitz FM http://bit.ly/MNOPHitzfm