Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

Om oss

Vad?

MNOP Jewelry gör lugna lätta smycken i återvunnet guld och återvunnet silver med stort miljöfokus. Både kollektioner för vardag, men även vigsel och förlovning. Jag älskar att designa en vigselring speciellt för dig, så att du kan få den ring du alltid drömt om! (Psst. Vi har återvunna diamanter i lager!)

Våra smycken är ett uttryck för lugn och fokusering. Som gör dig stark, stolt och målmedveten. Efter du tagit på dig dina kläder och smycken på morgonen skall du inte behöva ge dem en enda tanke på resten av dagen för du vet att du är välklädd och utstrålar kompetens!

Vem?

Just nu är vi tre personer som jobbar på MNOP. Magdalena, grundaren, Lina och Louise som är guldsmeder och Janneke som jobbar med orderpack. 

Jag, Magdalena, som driver och designerar alla smycken i MNOP Jewelry heter Magdalena Nehm. Jag är en malmöit som blivit lantis och bor med mina man och barn på släktgården i norra Småland mellan Tranås och Gränna. Jag har bakgrund som designer och produktutvecklare inom klädbranschen men hoppade av den banan för att få möjlighet att driva mitt företag som jag kan stå för fullt ut. Både vad gäller miljö och etik. Varför?

MNOP finns till med visionen att det ska vara enklare att konsumera hållbart. Vad är meningen med att vara miljömedveten om man måste stånga sig blodig för att hitta produkter man kan köpa och använda med gott samvete? Att man ska kunna sätta guldkant och den lilla extra lyxen i livet utan ett stort klimat- eller miljöavtryck. Därför jobbar vi stenhårt med hållbarhet och fokus på cirkulär ekonomi. I smyckena använder vi återvunnet guld och återvunnet silver och strävar efter att så mycket som mjöligt av ädelstenarna, förpackningarna, kontorselektroniken och allt annat runt om skall vara återvunnet, återanvänt och hållbart.

Så hjälp oss göra vår planet grönare, ett smycke i taget!

Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete

Följ oss på
instagram  @mnopjewelry 
Facebook https://www.facebook.com/mnopjewelry/


Intervjuer:


Läs intervju med mig här av Liselott Lundström på Fair Living  http://bit.ly/MNOPFairLiving

Lyssna på radiointervju med mig här från Hitz FM http://bit.ly/MNOPHitzfm