Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

Designa din egen Greta


Så funkar det

Du desginar din Greta i tre olika steg. Ädelstenen, fattningen och ringskenan. Välj ett alternativ från varje steg och lägg i kundvagnen.  Och sedan är det bara att checka ut!

Är det orolig för att din kombination är fin, kan vi skicka en photoshop renderat foto till dig innan vi börjar tillverka. Skrev då i meddelande när du checkar ut att du vill ha en rendering av ringen. 

Din Greta tillverkas för hand i Sverige av 100% återvunnet 18K guld eller Sterling Silver. Alla ädelstenar är antingen återvunna eller labbodlade. 

Inspiration

Designa din ring i prisklass från 2399 kr till 35 000 kr!

Vanliga Frågor

Jag vet inte vilken storlek jag ska beställa!

Då kan du antingen gå till vår storleksguide som du hittar här. Eller så skriver du "vet ej" i storleksrutan så hjälper vi dig!

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är 6-8 veckor. Vi kan ibland rusha ordrar och tillverka på ca 2 veckor. (Då hinner vi inte gravera, men det går fint att göra i efterhand.) 

Jag är osäker på om mina val blir fina ihop!

Inga problem! Vi kan göra en rendering i Photoshop med hur ringen kommer se ut. Så mailar vi den till godkännande innan vi börjar tillverka ringen. Vill du ha det skriv "Skicka renderat foto" i meddelandet när du checkar ut. 

Storleken passade inte!

Det är sånt som händer. Ringstorlekar är som skostorlekar och svåra att veta innan. Det ingår 1 gratis storleksändring inom 3 månader från att du fått ringen. 

Är det returrät på egendesignad Greta?

På grund av att det är en specialbeställning är det tyvärr inte Returätt på dessa ringar. 


Desinga din Gretaring nu!