Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

Ear climber

Ear climbers, eller öronklättrare, är örhängen som klättrar upp längst örat och följer dess formHandgjorda i enkel men samtidigt unik design är MNOP Jewelrys öronklättrare ett garanterat blickfång. Örhängets bekväma form gör att dem även funkar bra att sova med. Våra ear climbers finns i både återvunnet sterling silver och guld – och i olika storlekar.


Så sätter man på Ear Climbers

*


Stilsäkert OCH funktionellt! Våra populära Ear Climbers är örhängen som passar lika bra till vardags och på kontoret som till aw:n eller utekvällen. Och de sitter bekvämt dagarna i ända – utan några snurrebussar. Du sätter på dig örhänget genom att trä den lätt böjda änden in i hålet och vrider sedan örhänget så att det följer örat. (Pilla igenom örsnibben mellan örhängets båda ändar tills örhänget sitter snyggt och behagligt på plats) Om örhänget sitter för löst eller glider ner – tryck ihop örhänget lite försiktigt. Om örhänget klämmer åt för hårt – dra isär örhänget lite lätt. Så att du får den passformen som är perfekt för dina öron! 

Att sätta på sig ett par Ear Climbers är ett härligt sätt att skapa en annorlunda och spännande look som drar ögonen till sig. Och känner du för att addera ett eller flera örhängen för att ytterligare framhäva din stil, är våra Minihuggies, Ear Jackets och Ear Cuffs ett säkert tips! :)