Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

Ear Climber – Örhänge i Återvunnet Silver

  • 449 kr

Favoriten till vardags som även funkar finfint att sova med.

Ear climber, även kallat ear crawler eller öronklättrare, är ett örhängen med en pinne som går upp längs örat. Den hamrade ytan skapar vackra facetter som speglar ljuset. Örhängena är supersköna att bära och går att justera efter dina öron.

  • Säljs i par
  • 2 cm långa
  • Handgjorda i Sverige. 
  • 100% återvunnet äkta sterling silver 925.
  • Levereras i fin presentask av kartong 100% återvunnen

 Vill du känna dig extra säker på att dina örhängen sitter på plats? Få ett par bakpluttar i plast helt gratis: Klicka här! Kundomdömen

"Hade verkligen inte några större förväntningar på örhängen mer än att dom skulle vara unika. Men det var en stor WOW-känsla när jag väl sätter dem på mig om man bortser det fina paketet som medföljer! Väl arbetat med de här små härliga verken. Dom kommer bli mina nya favoriter. - Tack! ⁠

Mvh Mirjam"⁠


Handgjort och unikt! Ear Climber, tillverkade i 100 procent återvunnet silver. Handla ditt par här: mnop.se/earclimber⁠


"Tack för de fina örhängena som jag fick förra veckan! Jag hade dem på mig igår på kickoff med jobbet och det var flera som tyckte de var jättefina. En av dem ville ha ett par egna, så jag beställer till henne."

"Hej!  Fick mina helt underbara öronhängen idag, helt perfekta är dom. Tuffa  men också så skira, lite trollska med den hamrade ytan. Formen följer helt perfekt mina öron. Är så glad i dem. Varma hälsningar Elin Nilsson"


Fick dom helt fantastiska Ear Climbers idag! Jag blev kär!? /Kicki Ahlströms⁠