Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

Mini Huggies Örhängen i Återvunnet Silver

  • 269 kr

Coola bakvända "huggies". Ett enkelt sätt att ge en edge till vardagens outfit med dessa mini hoops. Hållbart producerade för hand i vår egen smedja.
Coola bakvända "huggies". Ett enkelt sätt att ge en edge till vardagens outfit med dessa mini hoops. Hållbart producerade för hand i vår egen smedja av 100% återvunnet silver. 

Välj mellan två olika storlekar. Storlek 1  (8,5mm innerdiameter) rekommenderar vi om du ska bära örhänget i det första hållet. Storlek 2 (6,5mm i innerdiameter) om du ska bära örhänget i hål två eller något hål högre upp. Har du små örsnibbar kan storlek 2 vara lagom även i första hålet.

  • Funkar superbra att sova med
  • Plutten är ca 2,6 mm i diameter
  • Välj med eller utan bakplutt i plast
  • Handgjord av i 100 procent återvunnet Sterling Silver
  • Levereras i söt presentask av kartong, 100% återvunnen.
  • Finns i lager. Skickas inom 1-3 arbetsdagar.Tusen tusen tack! Idag har jag fått mitt paket och blev så nöjd! Jättefina örhängen, snabb leverans och personlig hälsning gjorde mig så glad. Nu ska dina fina örhängen visas upp här uppe i norr 

Ha en fin fredag!
Hälsningar, Louella


-----------------------------


Tack för ett fint paket med ännu finare innehåll! Jag är så nöjd och glad! Jag kommer att beställa fler Huggies, en perfekt julklapp till systrarna! Kram Ylva Ångman ❤


-----------------------------


Hejsan!
Jag har som sagt haft på mig mina Minihuggies dag som natt sedan den dagen jag fick hem dem i det lilla söta paketet.
Det går jättebra att sova i dom, dem känns inte alls och håret fastnar inte som jag trott. jag tänkte att det skulle fastna hår i dem,  men blev förvånad hur lite hår som faktiskt fastnar i Minihuggies, dag som natt.
Ibland kan en liten tunn slinga fastna efter en ”snurrig” natt men slingan drar man lätt ur,   någon gång har ringen snurrat ned lite så man får vrida till den lite, men som sagt dom är en tio-pängare att sova med!
Jag är så glad att jag hittat igen din sida på Instagram och beställde hem Minihuggies, det blir garanterat fler beställningar framöver…

MvH  Sara Öhman

-------------------


Hej!

Paketet kom fram igår. Jag har letat länge efter att par fina, minimalistiska, tidlösa örhängen som jag kan ha hela tiden och dom här är perfekta! Sov med dom inatt utan problem, kändes inte att dom satt i. Glider inte alls utan håller sig på plats. Att dom dessutom är tillverkade i återvunnet silver och att du har stort fokus på miljövänlig hantering värmer mitt hjärta! Tusen tack för ett underbart smycke och den fina hälsningen som följde med! 

MVH Hanna