Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

Ringar

Hos MNOP Jewelry mäts ringstorleken efter ringens invändiga diameter. Har du en ring som passar på det tilltänkta fingret kan du därför mäta ringens diameter med till exempel ett skjutmått. Du kan också ladda ner vår enkla storleksguide. (Viktigt att tänka på här är att är ringen du mäter  ska ha ungefär samma bredd som ringen du ska köpa. Plus minus ett par millimeter. För breda ringar över 4mm behöver man ha något större storlek än väldigt smala ringar. ) Har du ingen ring som passar, kan du köpa vårt ringmått för att ta reda på din ringstorlek. Ringmåttet hittar du här. 

Hyr en storleksring

För att vara extra säker på vilken storlek du ska beställa kan du hyra en ring att testa i lugn och ro hemma. Beställer du sedan en diamant eller guldring från oss så återbetalar vi hyr-kostnaden. 

Armband

När du beställer armband från oss utgår vi från ditt handledsmått. Gör så här: Ta ett måttband och mät runt din handled (du kan också använda ett snöre eller band och mäta det med linjal.) Välj sedan den storlek som är närmast ditt handledsmått – även om det innebär att ditt handledsmått är lite över armbandsstorleken. Är handledsmåttet mittemellan två storlekar, väljer du antingen den övre storleken (lite lösare armband) eller den undre storleken (lite tajtare armband). 

Halsband

Vilken längd på halsband du ska välja är mycket tycke och smak. Värt att tänka på är däremot att desto större och längre du är, desto kortare upplevs halsbandet. Undvik också att hänget på halsbandet hamnar mitt på bysten eller mitt på tröjkanten i urringningen. Det enklaste sättet att ta reda på önskad halsbandslängd är att hänga en tråd runt halsen för att se vad som passar och därefter mäta tråden.