Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

Varför vi älskar Ear Climbers

|6/07, 2021


Varför vi älskar Ear Climbers? De är diskreta men ändå så annorlunda. De är bekväma. De passar till allt och till alla. De är miljövänliga. Kort sagt, de är magiska!
Vad är Ear Climber?

Ear Climbers (även kallat Ear Crawlers eller öronklättrare) är en typ av örhänge som sträcker sig längs med örkanten och ger illusionen av flera örhängen på rad – trots att det bara kräver ett hål i örat. Örhänget träs enkelt på örat och går också att justera för att få den perfekta passformen.  


Tre anledningar till att älska Ear Climbers: De är annorlunda, bekväma och sååå snygga! 


Ear Climbers från MNOP: Lika vackra och bekväma som miljövänliga

Örhänget Ear Climber lanserades i MNOP´s webbshop på hösten 2017 och är ett av de smycken jag tillverkat som känts helt rätt från start! Som om det alltid funnits. Sedan dess använder jag det nästan jämt. Jag har ett par Ear Climbers i silver, ett par i guld och ett par i en lite större storlek som ger ett ännu mer ”power:igt” intryck. Jag tröttnar aldrig på dem! 

Läs mer: Så blev jag smyckesdesigner

Uppsatt hår eller nedsläppt hår, tonåringar eller äldre damer – Ear Climbers från MNOP passar till allt och alla. Örhängena har en vass men härligt minimalistiskt look och en skimrande yta som fångar betraktarens öga. Lägg till att de är lätta och otroligt sköna att ha på sig. Det går inte annat än att känna sig väldigt bekväm och väldigt väldigt fin i ett par Ear Climbers! 

Utöver ett vackert och behagligt formspråk har MNOP också ett stort fokus på miljön. Våra Ear Climbers tillverkas för hand och materialet som används är 100 procent återvunnet Sterling Silver 925. Örhängena levereras i en fin presentask av kartong som även den är tillverkad i helt återvunnet material (till och med sidenbandet runt asken är återvunnet!).


SÅ HÄR SÄGER KUNDER OM VÅRA EAR CLIMBERS: 

"Idag har jag haft mina superlyxiga MNOP-örhängen en trist måndag på jobbet. De blev en snackis på fikat sen hängde de villigt med på lunchträning och genom duschen, via den snabba lunchlådan och genom hela långa eftermiddagen och till kvällen sitter de fint på plats. Kort och gott så funkar de hela dagen och gör mig lite extra fin" ✨

/Charlotte

"Jag kombinerar arbete och vardag med mina vackra och stilrena climbers som jag kan bära till vad som helst, när som helst. Smakfulla, återvunna och väldigt sköna."

 /Viktoria


"Snyggt och coolt örhänge som jag använder dag som natt, har inte tagit det av mig sedan jag fick det."

/Kristina


"Ända sedan jag köpte dessa örhängen har jag vart helt kär i dem. Jag har använt dem varje dag oavsett om jag bara är hemma, på jobbet eller springer runt på olika ärenden. Komplimangerna slutar aldrig rulla in, jag får lika många idag som jag fick när jag precis hade köpt dem. Jag har aldrig vart så nöjd med ett köp tidigare." 

Mvh Nermin

"Var hos tandläkaren idag. Fick mycket beröm för örhängen och jag hade inga hål. Lyckoörhängen!" 

Vänligen Annica Hedberg(Fler kundomdömen hittar du här)


Silver eller guld, original eller större, Kors eller Barr. Kolla in alla våra Ear Climbers härGå till nästa blogginlägg: Örhängen utan ploppar