Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

Bekväma örhängen att sova i

|26/04, 2022

Går det att sova med MNOP´s Mini huggies, Ear Jackets och Ear Climbers? Så här säger våra kunder!Vi bad våra kunder om hjälp med att recensera våra örhängen! Närmare bestämt: Hur funkar det att sova i dem? (Bra? Dåligt? Glider de av? Petar de in? Vi ville veta ALLT!) Över 70 fantastiska sovrecensioner skickades in till oss –  och de solklara vinnarna är: Mini huggies, Ear Jackets Cirkel och Ear Climbers!  

En sovrecension tyckte vi sammanfattade dessa tre örhängen väldigt bra: ”Jag använder 3 sorter, Ear climber, Ear Jacket Cirkel och Mini huggies. Alla är toppen, men på olika sätt. Är så nöjd med era fina örhängen.” 

Vill du veta vad andra sa om örhängena? 😊👇


Ear climber – favoriten av favoriterna

”Känns inte alls när man sover”, ”hur sköna som helst att sova i” och ”har haft dem dygnet runt i två månader”. Ja, favoritörhängena att sova med är helt klart våra Ear Climbers. De kan glida ner från örkanten under natten, upplever några, och då får man peta tillbaka dem igen på morgonen. Man kan också behöva justera örhängena en aning så att de får en bra passform. Några enstaka Climber-användare känner ibland av den böjda bakänden, men menar att de ändå är MYCKET skönare än vanliga stiftörhängen. Toppbetyg! 

Läs mer: Varför vi älskar Ear Climbers


"Jag inte bara sover i mina earclimbers - jag lever i dem. Behöver aldrig tänka på dem. De hänger bara med och är snygga.”

Helena Wulff

Ear Climbers i återvunnet silver, 449 krEar Jacket Cirkel – örhänget som sitter bäst på örat

”Jag sov ALDRIG med örhänge, men efter provat dessa har jag aldrig tagit av dem igen”. Våra Ear Jackets Cirkel är örhängena som sitter allra bäst på örat, enligt kunderna. Mycket ska till för att dessa ska glida ur, vare sig under dagen eller under natten. Och fastän man känner av dem när man sover (örhängena bygger lite på höjden), så är det få som tycker att det är obekvämt. 

Läs mer: Den geniala lösningen med Ear Jackets


”Mina ear jackets har knappt lämnat mina öron sedan jag köpte dem. Tänk att något så fint kan vara så bekvämt 😍 Absoluta favoriter från första dagen 👍”

Mia i Östersund

Ear Jackets i återvunnet silver, 399 krMini huggies – så bekväma att de inte känns

”Har haft dem på i ett år, utan att ta av dem” och ”de har blivit som en del av örat”. De små allround-örhängena Mini huggies är också superbra att sova med – och för många sitter dessa i veckor i rad. För vissa fastnar håret i örhängena. Och för andra glider örhängets främre del ned under natten. Det kan därför vara skönt att använda plastbakpluttar för att hålla örhängena på plats. Mini huggies finns också i en modell med ett handfräst frö som motiv. Till dessa FRÖ-huggies rekommenderar vi att alltid använda plastbakpluttar under natten. 

Läs mer: Minihuggies – de perfekta vardagssmyckena!


"Jag har haft på mig mina Minihuggies dag som natt sedan den dagen jag fick hem dem i det lilla söta paketet.⁠ Det går jättebra att sova i dom, de känns inte alls och håret fastnar inte som jag trott. Ibland kan en liten tunn slinga fastna efter en ”snurrig” natt men slingan drar man lätt ur. Någon gång har ringen snurrat ned lite så man får vrida till den lite, men de är en tio-pängare att sova med!⁠ Jag är så glad att jag hittat din sida på Instagram och beställde hem Minihuggies, det blir garanterat fler beställningar framöver…⁠⁠"

MvH  Sara Öhman⁠

Minihuggies i återvunnet silver, 449 krSov skönt med MNOP´s örhängen – annars returnera 

Ear Climbers, Ear Jackets Cirkel och Mini huggies finns alla i både silver och guld – och alla örhängen funkar jättebra att sova med! Vill du också ha fantastiska örhängen att sova i? (Klart du vill!) Gå till www.mnop.se/sova och välj ut dina favoriter. Och du… Skulle det (mot förmodan) absolut inte fungera för dig att sova i örhängen så kan du ALLTID returnera och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det lovar vi dig! (Örhängen man skickar tillbaka ska enbart vara provade. Men att sova en natt eller två i ett par örhängen räknar vi som att testa! 😊) Liksom Louise här nedan tycker vi att örhängen ska vara enkla att använda. 


 ”Som ständigt upptagen småbarnsmamma så vill jag fortfarande vara fin varje dag men slippa tänka på det 😆😉❤️

Mvh Louise Löfwall

 
 


Gå till nästa blogginlägg: MNOP blir internationella! Ny webbshop på engelska