Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

Second Hand Ear Jacket - Örhänge Cirkel i Återvunnet Silver

  • 449 kr
  • 339 kr

"Dessa är underbara då man helt enkelt sätter i dem som de är. De fungerar till allt och går till och med att sova i! MvH Malin"

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Detta är en Second Hand vara. Tidigare älskad och använda. Professionellt rengjord, polerad och kontrollerad av oss. 30 dagars ångerrätt gäller. 


Unika och coola örhängen som lyfter outfiten. Fjäderlätta på örat. Örhänget träs på framifrån och snurras runt tills det sitter på plats. 

  • Säljs i par
  • Innovativ konstruktion utan flera olika delar som man kan tappa bort. 
  • 15 mm bred.
  • Handgjord i Sverige av 100% återvunnet silver.
  • Levereras i fin presentask av kartong.

Vill du känna dig extra säker på att dina örhängen sitter på plats? Få ett par bakpluttar i plast helt gratis: Klicka här!


-Kundomdömen-

Jag älskar konceptet med återanvända material! Jag har länge velat ha smycken som inte behöver fästas med pluttar bakom örat. Dessa är underbara då man helt enkelt sätter i dem som de är. De fungerar till allt och går till och med att sova i! Känner mig så fin i dessa! 
Mvh, Malin

Jag bär mina ear jackets cirkle dygnet runt! På min fritid, när jag jobbar, sover och tränar. Så bekväma är dom. Jag känner mig superfin i dom, och har fått så många komplimanger för mina fina örhängen 😍
/Karin


Hej ? har de runda earjacket. Lätta att ta på och av ett öronhänge som bara finns och inte ställer till något besvär
Margaretha Liljegren


Hej, efter jag fick ett Mail från er så blev jag ju tvungen att prova att sova i mina Ear jackets.
Jag håller med om att även om jag kände av dem lite, så är det absolut inget som stör, och jag har ändå relativt små örsnibbar. De är absolut mina nya favorit örhängen och att man inte behöver ta av sig dem när man ska sova är bara ett stort plus.
Mvh Jennie Karlsson