Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

Sonja - Ring med Rosa Morganit

 • 26 500 kr

Sonja är en modern Art Nouveau-inspirerad förlovningsring. Den ovala centrumstenen har en halo av labbodlade diamanter som tillsammans skapar en söt blomma. RinSonja är en modern Art Nouveau-inspirerad förlovningsring. Den ovala centrumstenen har en halo av labbodlade diamanter som tillsammans skapar en söt blomma. Ringen har låg profil för att vara mer praktisk att bära och en nätt rund ringskena. Tillverkad av 98 procent återvunnet 18 karat rödguld eller vitguld.

 • Återvunnen oval sten med labbodlade diamanter runtom.
 • 98 procent återvunnet guld.
 • Tillverkad i Sverige.
 • Levereras i vacker handgjord ask av valnötsträ.
 • Gravyr och storleksändring (1st) ingår.


Centrumstenen är ca 4x6 mm/0,5 carat och ca 6x4 mm och omgiven 12 st 1,5 mm stora labbodlade diamanter i kvaliteten VS D-F. Ringskenan är 1,5 mm i diameter.

Som centrumsten kan du välja mellan följande återvunna ädelstenar: 

 1. Ljusrosa morganit 
 2. Gul turmalin (ej rekommenderad som förlovningsring) 
 3. Svart safir 
 4. Grågrön safir
 5. Ljus topas  
 6. Mörk topas 
 7. Labbodlad diamant (ej återvunnen) i kvalitet SI D-F.

Ange din storlek i rutan, eller skriv ”Vet inte” så skickar vi ett ringmått kostnadsfritt till dig. (Leveranstiden börjar löpa när vi har bestämt storlek).

Ring med morganit i vitguld storlek 16,5 utan gravyr skickas inom 3 arbetsdagar (ifall du vill gravera och ändra storlek hos din lokala guldsmed).
Annan storlek, stenar, guldfärg eller med gravyr skickas inom 5 veckor.

Eftersom stenarna sitter lågt så får inte en rak vigselring plats under fattningen. Hör av dig så tar vi fram en formad vigselring till din ring.