Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

Hjärtan Comfort Örhänge i Återvunnet Silver

  • 599 kr

Bekväma SOVA-örhängen handgjorda av 100% återvunnet silver


Finns i lager. Skickas inom 1-3 arbetsdagar.

Bekväma örhängen med hamrat hjärta.

Sköna örhängen i vår modell Comfort med krok på baksidan. Du snurrar i örhänget och när de väl är på plats är de så sköna att du kan sova i dem!

  • Välj mellan par och singel
  • Ca 8 mm i diameter.
  • Tillverkade i 100% återvunnet Sterling Silver.
  • Handgjord i Sverige.
  • Levereras i fin presentask av återvunnen kartong.

Vill du känna dig extra säker på att dina örhängen sitter på plats? Få ett par bakpluttar i plast helt gratis: Klicka här!

-Kundomdömen-

These ones turned out to be my first earrings ever. I love them so much. Exquisite and super comfortable, even if your ears are freshly pierced! . And the wrapping is so cute. One can feel it was all made with a lot of love. Thank you🙏
AnnMycket god och hög kvalitet, både på hantverk och material. Fantastisk lösning på problemet med "stift" örhängen som ofta gör ont när man får tryck på örat. Väldigt stort plus är att dem inte alls märks av när man bär over ear hörlurar!!

Camilla Larsson

Jag brukar vara känslig för att ha i örhängen en länge stund i öronen, men dessa har jag helt glömt bort efter ca. en vecka . Jag hade de på mig till och med när jag var ute och tältade, det skulle aldrig hända annars. Kallar de mina action örhängen. De är dessutom adhd vänliga på grund av att de är svårare att tappa bort. Desutom är dom väldigt söta.
Doralina