Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

Ingrid - Ringkombination 0,5 ct återvunnen diamant

  • 0 kr

Ingrid är ett set bestående av två ringar. En förlovningsring och en vigselring. Förlovningsringen har en härligt stor återvunnen salt och peppar diamant.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Ingrid är ett set bestående av två ringar. En förlovningsring och en vigselring. Förlovningsringen har en härligt stor återvunnen diamant omgiven av diamanter och safirer i assymetriskt mönster. Vigselringen har en v-form och passar perfekt ihop med förlovningsringen. Stenarna är lågt fattade för att ringen ska vara mer bekväm att bära. 

Perfekt för dig som vill ha en modern ring som sticker ut från mängden. Denna ring är helt unik och finns bara i ett exemplar. 

Förlovningsringen har en 0,56 carat stor återvunnen diamant som centrumsten. Denna sten är en salt-och-pepparsten med varm ljusgrå färg. Salt- och peppar innebär att den har tydliga mörka och ljusa inneslutningar som ger stenen sin alldeles egna personlighet. Runt centrumstenen sitter två safirer och fyra diamanter.

Vigselringen böjer sig vackert runt förlovningsringen och består av två st återvunna safirer och fem återvunna diamanter.

  • Enbart återvunna ädelstenar.
  • 98 procent återvunnet guld.
  • Tillverkad i Sverige.
  • Levereras i vacker handgjord ask av valnötsträ.
  • Gravyr och storleksändring (1st) ingår.

Ange din storlek i rutan, eller skriv ”Vet inte” så skickar vi ett kostnadsfritt ringmått till dig. (Leveranstiden börjar löpa när vi har bestämt storlek).


Ringarna i storlek 16,5 utan gravyr skickas inom 3 arbetsdagar (ifall du vill gravera och ändra storlek hos din lokala guldsmed).
Annan storlek eller med gravyr skickas inom 4 veckor.

Det går bra att köpa förlovningsringen eller vigselringen separat. Priset är då 33 500 kr för förlovningsringen och 18 500 kr för den V-formade vigselringen.