Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Eklöv Comfort - Örhängen i Återvunnet Silver

  • 449 kr

SOVA-ÖRHÄNGEN. Ha alltid en liten bit av skogen med dig.


Finns i lager. Skickas inom 1-3 arbetsdagar.

Örhängen med eklöv som påminner om skogen, där du kan känna dig som hemma!

Bekväma örhängen i vår modell Comfort med krok på baksidan. Du snurrar i örhänget och när de väl är på plats är de så sköna att du kan sova i dem!

  • Ca 11 mm långa.
  • Handgjorda av 100% återvunnet sterling silver. 


Vill du känna dig extra säker på att dina örhängen sitter på plats? Få ett par bakpluttar i plast helt gratis: Klicka här!


-Kundomdömen- 

Hejsan! Supertack för blixtsnabb leverans och så fint att få smyckessvampen också. Örhängena är fina och sköna att sova i. /Anja

En 200 år gammal ek


Mitt på vår gård, kanske 20 meter från MNOP-stugan, står en 200 år gammal ek. Den är mitt favoritträd i hela världen. Ibland går jag till den och bara kramar den grova stammen en stund. Detta träd får mig att känna mig rotad i världen.



Och nu har eken fått bli ett par örhängen. Jag har ritat av ett löv från eken och gjort till örhägnen . Så att du också kan få känna dig lika rotad.🌳 De är i vår comfortmodell som är så sköna att man kan sova i dem, ha dem under hörselkåpor, och du behöver aldrig ta dem av dig. Ett perfekt sätt att alltid ha en liten bit av skogen med sig. En liten bit av vår 200 år gamla ek.