Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish

Skicka bild och få 100 kronor i presentkort!

|7/06, 2022

Vill du ha ett presentkort på 100 kronor från oss? Maila en bild på dig och ditt MNOP-smycke så skickar vi ett till dig direkt!Vi ÄLSKAR att se våra smycken ute i verkligheten! 🤩 Se hur fina de är på er och höra om hur bra ni kommer överens. Bilder på er i våra smycken är också en stor hjälp för andra som funderar på att köpa likadana smycken. Därför ber vi nu om fler bilder! 


Skicka en bild – få ett presentkort! 

Maila en bild föreställande dig och ett eller flera MNOP-smycken till [email protected]. I mailet vi vill också att du beskriver hur smycket eller smyckena får dig att känna. (Blir du avslappnad, full av power eller något helt annat? Skriv och berätta!) Som tack får du ett presentkort på 100 kronor. 

Senast fredag den 12 juni vill vi ha din bild och beskrivning. Bild och text kommer att publiceras på vår hemsida och i sociala medier. Det går jättebra att vara anonym! (Meddela oss i så fall att du inte vill ha med ditt namn) 

Vi längtar efter att se dig i våra smycken! 😍


Är det smyckena i kollektionen FRÖ som är dina favoriter? (Eller är det kanske våra nyheter Sommarfavoriter?) Maila oss en bild på dig och ditt MNOP-smycke – så får du ett presentkort på 100 kronor! 


Gå till nästa blogginlägg: 3 skäl till varför äkta silver och guld är mer miljövänligt